Golfen in Duitsland

Voor een mooie golfvakantie hoeft u niet ver de deur uit. In Duitsland zijn namelijk volop mogelijkheden om uitgebreid te kunnen golfen. Wanneer u een liefhebber bent van golfen, maar eens iets anders wilt proberen dan golfen in Nederland, dan kunt u in Duitsland uitstekend terecht.

Heeft u geen idee waar u precies terecht kunt? Dan volgen hier een aantal tips die u verder op weg kunnen helpen en die u kunnen helpen een mooie golfvakantie te beleven.

Diverse streken in Duitsland om te golfen

In de Duits-Nederlandse grensstreek is een prachtige accommodatie te vinden waar u ontspannen kunt golfen. Dit is het populaire golfhotel Ahaus. Maar ook golfhotel Vesper is aan te raden. Dit is een vier sterren hotel en u kunt kiezen uit diverse faciliteiten die uw golfvakantie aangenamer kunnen maken.

Ook in het midden van Duitsland zijn diverse plaatsen te vinden waar u ontspannen kunt golfen. Daar zijn diverse golfhotels te boeken. Denkt u bijvoorbeeld aan het Sauerland. De golfbanen zijn hier meer glooiend en ook de bebossing is hier dichter. U kunt bijvoorbeeld uitstekend terecht in het vier sterren Romantik Hotel Platte. Het hotel is gelegen dichtbij het Biggemeer.

Schlosshotel Münchhausen

Een echte unieke golfervaring kunt u opdoen in Schlosshotel Münchhausen. Dit is een vijf sterren hotel en ligt op 2 uur rijden vanaf Enschede. Deze accommodatie is een echt sprookjeshotel en zal een blijvende indruk op u achterlaten. Het is een unieke ervaring die u niet meer zal vergeten!

De golfbanen grenzen direct aan dit mooie sprookjeshotel. Na een dagje golfen kunt u de dag prima afsluiten door een hapje te eten in het Gourmet restaurant welke trouwens bekroond is met een Michelin Ster. Maar ook het sfeervolle Slotkelder restaurant is een aanrader tijdens uw verblijf in dit golfhotel.