Golfen in Zuidoost-Engeland

Golfen in het zuidoosten van Engeland

Wanneer je graag wilt golfen in het buitenland, maar je wilt er niet te ver voor reizen, dan kun je dit prima realiseren door een bezoek te brengen aan Engeland. Vooral in het zuidoosten van Engeland zijn er voldoende mogelijkheden om uitgebreid en ontspannen te golfen, zonder dat je uren in een vliegtuig hoeft te zitten. Er zijn diverse golfarrangementen waar je uit kunt kiezen.

De Prince’s Golf Club

Prince’s Golf Club is bijvoorbeeld een mooie plek om te kunnen golfen in Groot-Brittannië. Deze plek heeft een ideale ligging en beschikt over 27 holes. Het is een originele linksbaan en beschikt daarnaast ook nog eens over een hotel. Een prima accommodatie dus om een aantal dagen door te brengen. Deze golfclub beschikt over een van de mooiste golfbanen in Engeland en is daarom zeker aan te raden.

Golfen in de tuin van Engeland

Kent is eveneens een prima en goedkope plek om te kunnen golfen. Kent wordt ook wel de tuin van Engeland genoemd. Pentland Golf is een golfclub waar je prima een balletje kunt slaan. Het golfterrein staat bekend om de uitstekende kwaliteit. Maar ook de service is op deze plek optimaal. Er zijn verschillende courses waar je uit kunt kiezen voor een onvergetelijke golfervaring in de tuin van Engeland.

Golfen in een natuurrijke omgeving

Boughton, Etchinghill en Austin Lodge zijn prachtige golfbanen in Kent. Vooral de eerste twee golfbanen bieden daarnaast een prachtig uitzicht over de omgeving. Etchinghill bijvoorbeeld ligt verspreid over een mooie heuvelrug. Je hebt er een prachtig uitzicht over Elhalm Vally. Er worden daarmee voldoende mogelijkheden gecreëerd om er een leuke golfvakantie van te maken. Eentje die je zeker niet snel zal vergeten! Het is daarom tijd om een leuke golfvakantie te boeken!